Voita 10 000 € arvoinen radio­kampanja omalla alueellasi

 

Radiomainonta on mainio ja mieleenjäävä tapa tavoittaa oman lähialueesi asiakkaat. Paikallinen radio on suomalaisten arjessa mukana aamusta iltaan – alueellinen kampanja saa asiakkaasi kuulolle ja kiinnostuneiksi.


Osallistuminen arvontaan on päättynyt.

Palkinto sisältää spottien (3 kpl) tuotannon ja alueellisen media-ajan sovittuina kampanja-ajankohtina vuoden 2020 aikana. Kilpailun voittaja haastatellaan puhelimitse palkintokampanjaan liittyen ja haastattelua tullaan käyttämään Roudan markkinointiviestinnässä. Lue kilpailun tarkat säännöt tästä. Huomaathan, että voidaksesi lunastaa palkinnon yritykselläsi tulee olla voimassa oleva Y-tunnus.

 


Radio­mainonnalla vaikutat sekä järkeen että tunteisiin

Radio on vahva media, jonka avulla herätät sekä mielikuvia että kiinnostusta. Radio kulkee asiakkaiden mukana läpi päivän, aamutoimista ostosmatkoille.

Alueellisen radiomainonnan kautta saat kiinni juuri oman seutusi asiakkaat, valtakunnallinen mainonta auttaa silloin, kun yritykselläsi on kerrottavaa kaikille suomalaisille. Kauttamme käytössäsi ovat Sanoman radiokanavat, joiden avulla tavoitat asiakkaasi tehokkaasti ja kiinnostavasti.

Tutustu radiomainonnan mahdollisuuksiin

q1-radio-jarki-ja-tunteet.jpg

Arvonnan säännöt

1. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 9.3.-29.3.2020 välisenä aikana.
Voittaja arvotaan 31.3.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse.

2. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Routa Markkinointi Oy, Y-tunnus 2455180-0.

3. Kilpailun palkinnot

Kilpailun palkintona (myöhemmin "Palkinto") on radiospottien (määrä 3 kpl) tuotanto, kampanjan suunnittelu ja radiokampanjan toteutus (Palkinnon arvo 10 000 €, alv 0 %). Palkinnon tarkka sisältö määritellään voittajayrityksen ja Roudan kesken. Palkinnon voittaja antaa suostumuksensa siihen, että palkintokampanjan käynnistyessä ja/tai sen jälkeen voittajayrityksen edustajaa haastatellaan palkintokampanjaan liittyen sekä siihen, että materiaalia voidaan käyttää Roudan markkinointiviestinnässä.

Palkinto on yrityskohtainen, eikä sitä voi vaihtaa toiseen kampanjaan tai muuttaa rahaksi. Palkintona olevia spotteja voi hyödyntää ainoastaan tämän kilpailun palkintona olevan radiokampanjan yhteydessä.

4. Voittajayrityksen valinta, arvonta ja osallistuminen

Kilpailun voittaja (1 yritys) arvotaan kaikkien kilpailuaikana internetin kautta arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan 31.3.2020.

Kilpailuun osallistuminen vaatii Y-tunnuksen. Kukin yritys voi osallistua kilpailuun vain kerran.

Arvonnan suorittaa Routa Markkinointi Oy.

Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitoista ilmoittaminen

Voittajaa informoidaan voitosta puhelimitse ja sähköpostitse 31.3.2020. Voittajayrityksen on lunastettava palkintonsa maanantaihin 1.5.2020 mennessä.

6. Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

9. Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

10. Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: Routa Markkinointi Oy:n asiakasrekisteri

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Lue lisää >