Kaipaavatko yrityksesi kotisivut uudistusta?
Lataa maksuton opas

Olemme koonneet sinulle konkreettisia neuvoja kotisivu-uudistukseen kahdesta eri näkökulmasta

  • Ensimmäinen osa keskittyy sivuston käytettävyyteen. Perehdymme siihen, miten sivusto kannattaa suunnitella, jotta se palvelee asiakkaitasi ja luo yrityksestäsi oikeanlaisen mielikuvan.

  • Toisessa osassa käymme läpi tekniset asiat. Syvennymme 2020-luvun verkkosivuvaatimuksiin, hakukoneystävällisyyteen sekä kätevään ja turvalliseen käyttökokemukseen.

Lataa opas täyttämällä lomake

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojakuvaus.

Markkinoinnin työkalupakin työkalut

Työkalupakin avulla...


Hahmottelet koko vuoden markkinointisuunnitelman yhteen näkymään – valmis markkinointisuunnitelman pohja mahdollistaa myös suunnitelmien päivittämisen!


Lopetat arvailun ja perustat markkinoinnin tavoitteet dataan – tavoitelaskuri auttaa rakentamaan järkevät tavoitteet, seuraamaan kampanjoiden suoriutumista ja sitä kautta kehittämään toimenpiteitä läpi vuoden. 


Hahmotat budjetin vaikutusta tavoitteiden toteutumiseen – laskuri näyttää, miten mediabudjetin muutokset vaikuttavat odotettavissa oleviin mainonnan tuloksiin.

VINKKI:

Tee markkinoinnin suunnittelun työkalupakista juuri omanlaisesi

Yritykset, kohderyhmät ja bisnesmallit ovat erilaisia, joten niin ovat markkinoinnin tarpeet ja tilanteetkin. 

Siksi työkalupakin sisältö on rakennettu muokattavista excel-pohjista – voit siis tuunata niistä juuri omaan käyttöösi ja tarpeisiisi sopivia.

Ota markkinoinnin työkalut haltuun


Lataa työkalupakki