Mainos toimii, kun se huomataan.
Kuten sinä huomasit tämän.


Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille. Meille kumppanuus merkitsee sujuvaa yhteistyötä ja palvelua, joka tarkoittaa asiakkaalle helppoutta sekä tuottavia ja tarkkaan kohdennettuja markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuja.

Pidämme huolen siitä, että yrityksesi käytössä on aina maan vahvimmat mediat – tarpeen mukaan joko alueellisesti tai valtakunnallisesti hyödynnettyinä. Huolehdimme mainonnasta hakukoneissa sekä sosiaalisissa medioissa ja vastaamme tarvittaessa myös mainonnan suunnittelusta ja tuotannosta. Tervetuloa tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Miten mainonnan avulla saatu verkkosivustoliikenne muutetaan liikevaihdoksi?


Yrityksesi huomataan – kun mainonta toimii. Mutta mitä tapahtuu sen jälkeen, kun potentiaaliset asiakkaat saapuvat mainonnan houkuttelemana verkkosivuillesi?

Muun muassa tähän kysymykseen vastaamme maksuttomassa Liikenne liikevaihdoksi -kirjekurssissa, joka sisältää viisi viestiä:

  1. Miten tavoitan oikeat ihmiset verkkomainonnalla?
  2. Miten saan kohderyhmän klikkaamaan mainosta?
  3. Miten analysoin mainonnan tuloksia – ja opin niistä?
  4. Miten muutan liikenteen liikevaihdoksi?
  5. Kättä pidempää kohdentamiseen – nappaa talteen Checklist!

Viestit ilmestyvät sähköpostiisi aina tiistaisin ja torstaisin.


Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kirjekurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat tehdä mainonnalla tulosta.

Oikean kohderyhmän ja kanavan lisäksi on tärkeää ymmärtää kokonaisuutta: mihin liikenne ohjataan klikin jälkeen, millaiset mittarit kertovat onnistumisesta, ja miten liikenne muuttuu liideiksi ja liikevaihdoksi.

Jos kurssin aikana herää kysymyksiä, me autamme mielellämme.

Kuka kurssin järjestää?

Routa on vuonna 2012 perustettu täyden palvelun markkinointikumppani kaiken kokoisille yrityksille. Meille on erityisen tärkeää, että voimme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa markkinoinnissaan. Tällä hetkellä palvelemme routaisella otteellamme yli 9000 asiakasta, ja olemme osa Sanomaa.